Stek gärna i teflonpanna så slipper du tillsätta matfett, annars går det bra i vanlig stekpanna. Mixa ägg, vatten, havregryn och fiberhusk till en jämn smet, tillsätt sedan kanel och bakpulver
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare ochtipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Ett bratips är att baka eget bake-off bröd som man kan ha liggande i frysen. Jag gör kanske någon rätt i min Crock-pot som ofta bara blir godare av att stå till sig någon dag i kylen, eller gör lasagne eller köttfärssås som jag fryser in, potatis eller rotfrukter vi ska äta senare i veckan kan skalas och läggas i vatten, etc
Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbröd och de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
Tänk så många goda grillröror och såser det finns, bjuder här på att antal goda röror. De är enkla att göra och tar ingen tid, man vill ju helst umgås med sina vänner och sedan äta en god grillmeny
Tipsa gärna. Här är vi placerade vi frukostbordet för tillfället och äter en sen frukost. Tipsa här, eller gilla bloggen på Facebook, , så kan du följa allt som händer där
Vår picknick korg får därför stanna hemma, men till er som ska bevittna spektaklet hemma i tv-soffan har vi alltså några godatips som kanske kan passa att mumsa på till skönsången som ska ljuda ur högtalarna
Mättar fint och ger bra energi fram till lunch. Går dessutom bra att förbereda i princip allt till den dagen innan, så om du är morgontrött är det här den perfekta frukosten för dig
Innan frukost varje dag och efter träningen så tar jag Jarrow Formulas L-glutamine som är en aminosyra som vi lätt kan få i oss för lite utav med dagens kost eftersom vi inte äter så mycket inälvor och lever etc
De innehåller mycket vitaminer och mineraler (bland annat A, B, C ochE-vitamin samt mineralerna järn, magnesium, kalium mm) och är alltså både goda nyttiga och man äter hela skottet som det är, ger en fin krispighet till den "falska äggröran" i receptet nedan
Skala och dela potatisen till bitar. Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Ställ tillbaka kastrullen på plattan och rör i smör och sedan mjölk till moset fått lagom konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.