Tillsätt sedan hälften av mjölblandningen under omrörning (man kan använda elvisp men på lägsta hastighet i så fall, annars funkar det med handvisp), häll på hälften av mjölken under fortsatt omrörning
Till detta grillade jag även sparris som penslades med samma marinad som lammspetten. Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, en grekisk inspirerad rätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Ta tag i degens kanter och vik dem mot mitten på degen. För tillfället är jag mer inne på konsistensen – det är segheten som utmärker ett riktigt bra bröd
Här hittar du mitt bidrag som jag gjorde i år till Utseende tävlingen =). Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Skulle jag inte börja städa då för då skulle jag bli försenad till jobbet. Tillhör du den där skaran som så gärna skulle vilja äta mer vegetariskt men tycker att det verkar för svårt eller tror att barnen/sambon inte ska äta så testa de här broccolibiffarna
Ett bra sätt för mig att få tummen ur och våga prova bak och desserter som inte är min starka sida är temat "Månadens sötsak" på bloggen "Söta saker" - då blir jag motiverad
Inga problem att äta kolhydratsnålt här, brödet fick jag byta mot ett stekt ägg extra. Första receptet från Cypern Kul att Du ville följa med mig till Cypern
Nu finns mitt gästinlägg upp hos Från sött till salt. Då Ulrica själv inte har någon grill önskade hon ett grillrecept så där bjuder jag på grillad lammytterfilé med smarriga tillbehör
Häromdagen firades jag av mina kollegor med en golfrunda. En klockren favorit är en sås med soltorkade tomater som passar utmärkt till både fågel, fisk och kött
Innan sommaren tror jag det var kontaktades jag av Expressens matbilaga "Mitt kök" om jag ville vara med i deras nya serie med större reportage om läsarrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.