Raw Tildas PinjenötssalladRawTildasPinjenötssallad. Blandade ihop en ljuvligpinjenötssalladtillmiddagidag. RawTildasVinbärstårtarawtilda.blogg.se -
Tildas lövbiffspanna Skär baconet ibitar och hacka löken. Stek lök och bacon några minuter och lägg åt sidan sålänge. Stek lövbiffenhastigti smör på hög värme, nån minut på båda sidorMatklubben.nu
Ingefärsshot med citron och honung Nu ska ni få ett riktigt bra tips på en energi-boost som dessutom stärker immunförsvaret och är bra för lilla magen Tildas Kök och Vin
Pasta med vitlöksfrästa tigerräkor, tomat och chili Lättlagad och litefestlig pastarätt där enkla och fina råvaror sätter smakerna. I glaset häller vi gärna upp en smakrik Chardonnay Tildas Kök och Vin
Superenkel rabarbersaftFinns det något godare än hemgjord saft. Nu är det rabarbertider och denna saft är otroligt enkel att göra Tildas Kök och Vin
Rödtunga med vitvinssås, räkor och smörstekta champinjonerFestligt med rödtunga. Idag serverar jag denna tillsammans med en len vitvinssås, räkor och små smörstekta champinjonerTildas Kök och Vin
Coleslaw Just nu har jag litedille på Coleslaw och vill ha det till allt. Det är ju så gott till all typ av grillat och dessutom superenkelt och billigtTildas Kök och Vin
Pasta med oxfilé, svamp och grädde Ja, då kör vi en riktigklassiker. pasta med en krämig, ljuvlig sås på bland annat oxfilé, svamp, lök och grädde Tildas Kök och Vin
Enkel rabarberpaj med smak av kanel Nu är rabarbersäsongen här och vad smakar väl bättre än en paj på dessa primörer. Att smaksätta rabarbern med lite kanel blev en riktigt lyckad kombo Tildas Kök och Vin
Knäckig äppelpaj med kokosHärligaäppeltider. Varför inte baka en äppelpaj med ett knäckigt smuldegstäcke smaksatt med kokos. Skala äpplena, ta bort kärnhuset och skär iskivorTildas Kök och Vin
Sötpotatis pommes (med oxfilé, bea och grillade grönsaker)Sötpotatis har ju blivitlite av en "inne-grej" iolika former och är ett gott och trevligtalternativ om man villundvikavanligpotatisTildas Kök och Vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.