50 g babyspenat. Så här gör du. Dela majskolven på mitten. Skär längs med så att alla majskorn lossar. Stek i olivolja i varm panna tills de fått fin färg
150 g digestivekex (ca 10 st)50-75 g smör50-100 g vit choklad4 st gelatinblad½ dl koncentrerad hallonsaft2 dl vispgrädde200 g philadelphia200 g frysta hallon½ dl sockerFinkrossa kexen i en plastpåse. Hacka chokladen grovt (jag tog 50 g men jag ska nog ta 100 nästa gång). 150 g digestivekex. 50-75 g smör. 50-100 g vit choklad. 50 g m
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Quesadillas är en sällskapsförrätt som jag helst serverar mina trevligare gäster. Vi äter nästan alltid quesadillas i sällskap, stående runt spisen med en iskall Corona och tillhörande lime
Quesadillas med tillbehör, 1 port. Fett 31 g Quesadillas med tillbehör, 1 port. Fredagsmys, torsdagsgotte, comfortfood eller bara lite feelgood, det finns kvällar då det känns som man vill vara lite extra dekadent och bara "unna sig"
Quesadillas provade jag första gången på ett tapasställe i stan för många år sedan. Fritera dina quesadillas i oljan på medeltemperatur tills de fått gyllene färg
För några veckor sedan gjorde jag quesadillas till middag, så himla gott och lättsamt. Stek quesadillasen i en torr stekpanna på medelvärme, några minuter på varje sida, till de fått en fin färg och osten smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.