Stir through the pepper, fish sauce, brown sugar and dark soy sauce. Toast the rice in a dry frying pan over high heat until golden brown and fragrant (it should smell like popcorn)
Jag minns när jag upptäckte att den där goda smaken som man ofta hittar hos thailändska gatukök i grunden bara är vitlök och någon curry paste (gul, röd, grön, det finns flera)
Stirfry. Stirfry. Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Return beef to skillet along withbasil leaves, toss until basil has just wilted. Stir in water, fish sauce, oyster sauce, brown sugar, lime juice and Sambal Oelek if using, set aside
Snäll ChickenThai är ett blogginlägg från matbloggen Recepten. Snäll thaimat, finns det. I helgen testade jag att laga en chickenthai och, jo, den blev just snäll med fina smaker som funkade för såväl stor som liten
Skär kycklingfiléerna i 1 cm tjocka skivor. Hetta upp oljorna i en stekpanna och bryn kycklingen. Tillsätt chilisås, sweet chilisås, oystersås, ingefära, riven vitlök och limesaft och limeskal
Idag blev det ännu en dag i asiatiskt tema när vi gjorde en gryta vi döpt till Chickenthai red curry som bland annat har kokosmjölk, thai red curry och även jordnötssmör i sig vilket blev en perfekt kombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.