Jordnötsbiffar från ekko gourmet food. ***Text och bild av Miss Meister om inget annat anges. Tanken slog mig just att jag dessvärre måste ta tillvara på den halvfärdiga maten i kylen som jag förberett under veckan och jag som inte kommer vara hemma så mycket nu på några dagar
Så gör man glassen själv brukar man komma riktigt nära den italienska delikatessen och har du en egen glassmaskin kan du bestämma helt själv ochtesta nya smakkombinationer
Har ni inte testat den så gör det. har gett upp odling av kål eftersom jag alltid får mängder av kålfjärilslarver och jag har ingen lust att tampas med dem
Dessa nya drycker från GoGreen fungerar som ett alternativ till mjölk och förutom att ha dem i en smoothie kan man smaksätta téet eller kaffet med dem, ha dem till müsli eller bär och frukt, eller varför inte värma tillsammans med kakao till en varm choklad
Lammribsen kommer inte långt efter, med mycket smak av provencalska kryddor och de är minst lika möra – men i skuggan av beef ribsen får de inta andraplats
Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Tag vad du haver kvar från ostbrickan. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Förra veckan bjöd jag er ju på en frukostsmoothie med havtornoch egengjord mandelsesammjölk. Jag tyckte det var synd att kasta bort resterna som blev kvar när jag fått ur all "mjölk", så då gjorde jag i stället vegobiffar av dem till lunch
Testade också en cider häromdagen som jag tänkte tipsa om. Falukorv är ju inte min favoritprodukt men jag brukar köpa den ändå ibland eftersom jag vet att resten av familjen gillar det
-) Mina absoluta favoritbutiker Whole Foods Market och Trader Joe´s, som jag förövrigt kunde gå runt i evigheter i när jag bodde i New York, finns ju inte här i Sverige så då får man leta efter andra butiker att gå och strosa i
Antingen har de inte funnits alls eller så har de varit fruktansvärt kemiska ochav den där riktigt dåliga sorten av osande pulverbea som man mest bara ätit när det inte funnits något annat val och som mest får mig att tänka på trötta, flottiga och halvråa potatisklyftor och sega billiga och sönderpepprade fläskotletter från några av mina sämsta matminnen från nittiotalets barndom
Hos Jenny och Magnus fastnade jag för ett nöt- och fröbröd, som jag blev sugen på att testa. Det betyder kött från gräsbetande djur, vildfångad fisk, ägg, rotfrukter och grönsaker, frukt och bär, rena kallpressade oljor, kokosmjölk, samt nötter och frön av alla de slag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.