500 g nötkött eller älgkött (t ex innanlår), strimlat1 gul lök3 morötter350 g broccoli i små buketter0,5 tsk salt1,5 dl teriyakisås1,5 tsk sambal oelekSkala och skiva lök och morötter
Ikväll lär det bli lugnt och tyst här hemma eftersom alla helt plötslig ska dra iväg åt olika håll. Förut var det var fredagsmys och somna i soffan, nu är det mest
Nice Man & the Bad Boys - Rain Rain RainRegn, regn och mer regn. Översvämningar och nedblåsta staket. Måste gå till grannen och berätta att delar av deras tak finns att hitta i vår trädgård
Koka riset enligt förpackningens anvisning. Skär lövbiffen i breda strimlor. Blanda dem med teriyakisås. Ansa bönorna och lägg dem i kokande lättsaltat vatten ca 1 minut
Skala och skiva lök och morötter. Dela broccolin i små buketter och strimla de späda stjälkarna. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn sedan köttet, lite i taget
1. Lägg ut lövbiffarna, salta och peppra. Lägg på en klick färskost och vik ihop. 2. Stek börsarna på båda sidor i stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.