Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos och vit choklad
Det brukar det göra med bra planering och god vilja. Dessutom skulle det var roligt att kunna erbjuda cafegästerna nästa helg handgjorda chokladpraliner
Den går att göra utan bär i och bara toppa med frukt om man vill det. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
I med chokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Att dricka varm choklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
För jag är HELT säker på att det går fantastiskt bra att göra veganska cupcakes utan att tänja på smaklökarna det minsta lilla, eller tårtor som ingen skulle hugga in på och tänka ”om den bara hade innehållit äkta grädde
Man kan också göra sitt eget nyttiga godis. Idag har jag gjort goda och nyttiga chokladpraliner. Choklad, olika karameller, lakrits, salt, surisar – ja, det mesta slinker ner och jag njuter av varenda bit
Denna underbart goda chokladoch cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Chokladsmeten. Det skulle egentligen ha varit ett lager hallongrädde på toppen av tårtan, men eftersom jag inte gillar vispad grädde så uteslöt jag det och lade bara på några färska hallon istället
Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda ihop allt och häll över ett bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet ca 1 timme och skär sedan i små bitar. 150 g mörk choklad
Toppa med grädden, chokladsåsenoch marängerna, eller något annat smarrigt. 1Vispgrädde, chokladsåsoch minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Bästa tipset är att smöret ska vara rumstempererat annars blir det mycket lätt smörklumpar. Vispa länge, det ska blir riktigt ljust i färgen och vispen ska börja göra märken i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.