I fredags var jag inbjuden av Borlänges Näringslivskontor för att kommaoch delta i en ”heta stolen” intervju under en av deras näringslivsfrukostar och berätta om min resa och vad jag gör för någonting som proffessionell matbloggare
Det är förstås ett vanskligt ämne att skriva om, det blir lätt att folk tycker att man försöker predika somom man hade alla svaren, men vi tänkte ändå försöka dela med oss av lite tankar samt de tips och idéer kring tematsom vi har, också för att kanske få höra om andras tankar, tips och idéer
Om man tränar mycket behöver man mycket bra mat, men vitaminbrist är väldigt ovanligt ochförekommer i princip inte om du äter en balanserad och varierad kost
Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
Jag kommer sannolikt aldrig att bli vegetarian och absolut inte vegan, men jag tycker ända att det är någonting väldigt sympatiskt med helt veganskmatsomdessutom är lyxig ochsom man verkligen lagt ner tid ochomsorg på
Hemligheten med att hinna laga bra matsom går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Kli somkommer från vete, korn och råg kan innehålla gluten. Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.