Just nu läser jag boken DEN FRANSKE BAGAREN av Sébastien Boudet, en bok jag köpt en tid tillbaka men som fått stå i bokhyllan och bli dammig i väntan på min längtan att läsa den
Twitter mullrar på och bland alla upprörda röster kommer också en del fina humoristiska korn - som konkurrenten Garofalos (om den nu var sanktionerad, lite oklart) "Vi struntar i vem du gör det med så länge du gör det al dente" och "no matter if you like farfalle or maccheroni - just love", en fri kärleksförklaring i stil med Emma Green Tregaros regnbågsnaglar från friidrotts-VM i Moskva
Jag märker en klar försämring i min fibromyalgi om jag under några dagar får i mig för lite smör och annat fett, jag blir kraftlös och får mer ont i kroppen
Om man vet med sig att man lätt hamnar i en ond cirkel och varje dag vill ha något sött är det viktigt att man stannar upp och tänker efter – hur mycket sött stoppar jag i själva verket i mig under en hel dag
Twitter mullrar på och bland alla upprörda röster kommer också en del fina humoristiska korn – som konkurrenten Garofalos (om den nu var sanktionerad, lite oklart) ”Vi struntar i vem du gör det med så länge du gör det al dente” och ”no matter if you like farfalle or maccheroni – just love”, en fri kärleksförklaring i stil med Emma Green Tregaros regnbågsnaglar från friidrotts-VM i Moskva
Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
Jag äter inte så ofta bacon och andra processade charkprodukter, men då och då smakar det riktigt gott med en korv med hög kötthalt, gärna lokalproducerad
Nåja, denna snabbis salladen var kärlek vid första ögonblicket. Börjar bli ganska lat på dethär med att blogga, men som tur har jag en som får mig att skriva, och det är mamma
Tro, hopp ochkärlek - ett förhållande i smaker med enkla medel. När kantarellerna börjar “prata” och hoppa lite i stekpannan är det dags för smakkamraterna lök, bacon och en rejäl klick smör i pannan
Och helt ärligt inget jag någonsin har tillagat själv. När jag och P bodde i Kina umgicks vi med flera amerikanska familjer, och mina första bekantskaper där med pumpan i tillagat tillstånd blev tyvärr aldrig någon positiv upplevelse heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.