4 4 port tagliatelle 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 600 g kycklingfilé 2 msk olivolja salt och peppar 150 g fetaost 1 påse färsk bladspenat (à ca 65 g) Lägg till i inköpslistan
Jag föreslår stekt kycklingfilémedtagliatelleoch en röra på färska tomater och svarta oliver. Se då till att tagliatellen inte innehåller ägg, och att du steker filéerna och tomaterna i vegetabilisk olja
Eventuellt kan man reda med lite mjöl och när kycklingen är genomfärdig är det klart. I torsdags blev det ta-vad-man-har-mat, kycklingoch creme fraiche var ungefär vad som fanns… Timjan är nog min favorit krydda, passar jättebra till kyckling
Koka tagliatelle. Krydda med salt och peppar. Servera med nykokt pasta. För kycklingen åt sidan i pannan och fräs lök, champinjoner och pressa ner vitlöken
När den svalnat tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Fräs zucchinistrimlorna i lite margarin och blanda ner i nykokt tagliatelle. tagliatelle. Rensa kantarelleroch skär ev i mindre bitar och låt fräsa med tills den mesta av vätskan kokat in
Stek kycklingfilemedkantarelleroch sharlottenlök. Smaksätt med tryffelolja och lite pressad citron. När det är genomstekt smula över en hönsbuljongtärning eller kycklingfondoch häll i valfri mängd grädde/matlagningsgrädde till önskad mängd sås
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Krydda blandningen med färsk timjan, rosmarin, salt och peppar
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur ochkyckling som ni säkert har märkt ochkantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.