Smaka av med salt och vitpeppar. Red av såsen med lite maizena. Servera det transcherade ankbröstet ovanpå en bädd av haricotes vertes och apelsinfilér
Servera medtagliatelle. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. Såsen puttrar sakta medans pastan kokar. Under tiden hettar du upp en stekpanna och fräser på finhackad purjolök, vitlök och soltorkade tomater i lite olja
Till det serveras ugnsbakad potatis med gyllene yta, en god gräddsås med cointreau, en spännande krydd-mix att strö på och krispiga ångkokta sugarsnaps
Servera med nykokt tagliatelle. Hacka basilikan fint och blanda med crème fraiche. En gammal favorit som jag hittat på Arla en gång i tiden är denna rätt med fläskfilé
Jag unnar dig verkligen ledigheten, men vetskapen att du, den jag gifte mig med, ligger kvar under det varma täcket, gör det inte precis lättare att finna motivation till att stjälpa benen över sängkanten och pallra sig ut för att sedan åka mot jobbet
Servera med knaprig gyllene hasselbackspotatis, sesampanerad broccoli och ett glas Pinot Noir. Till denna rätt tycker vi att du med fördel kan välja en Pinot Noir
Blanda Philadelphia-osten med mjölken och citronsaften i en kastrull. Pastasåsen mycket god med mild citronsmak, kan mycket väl tänka mig att den även passar till skaldjur eller kyckling
4 4 port tagliatelle 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 600 g kycklingfilé 2 msk olivolja salt och peppar 150 g fetaost 1 påse färsk bladspenat (à ca 65 g) Lägg till i inköpslistan
Hetta upp en stekpanna och stek ankbröstenmed skinnsidan nedåt tills de är krispiga. Lägg potatis i en kastrull med grädde, gräddmjölk, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.