1. Mät upp mjölet på ett bakbord. 2. Gör en stor grop i mitten. Knäck äggen i gropen, tillsätt rivet citronskal och olivolja, och vispa upp med en gaffel
1. Ansa svampen och finhacka den i matberedare eller för hand. Hacka löken. Fräs lök och svamp i olivoljan tills svampen mjuknat och vätskan kokat bort
1. Koka potatisen mjuk i vatten. 2. Stek kantarellerna i 1 msk smör, låt vätskan koka in. 3. Pressa potatisen, rör ner smör, yoghurt, kantareller och salladslök
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg färserna i en bunke. Skiva och fräs löken mjuk i olivolja. Mixa fräst lök, vitlök, ägg, lever, rödvin, viltfond, torkad svamp, timjan, rågsikt, enbär, rosmarin och socker till en fin smet
Köttfärssås 1. Finriv eller mixa lök, morötter och selleri. 2. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré