Detta recept som jag lägger upp idag är min grekiska mormors recept. For myinternational readers. Det är en kall grekisk efterrätt, som är rik på choklad, har bitar kex, en liten skvätt konjak, och som är busenkel att göra
Häll upp i varsina små portionsglas. Koka upp vatten. Garnera med några kvistar mynta innan servering. För att ytterligare förbättra situationen ska det feta"locket" i kokosmjölken användas, tillsammans med lite sesamolja separerar det nudlarna och gör matlagningen till en fröjd
Supersmidigt att slänga ihop ditt eget - recept. Hon den där som jag är så jäkla likasinnad med. ❅. Kikärtspannkakor med egensötad vaniljkvarg, pepparkakssmör och granatäpplekärnor
Skaka tills drinken blivit kall och sila upp i ett isfyllt glas (förslagsvis ett Hurricane-glas). Blanda alla ingredienser i en shaker och fyll den med is
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.