Nope, det är så sant som det är sagt, däremot har vi sagt otaliga gånger att vi ska prova på det någon gång, men det är ju det där medatt få tummen loss
Blanda spenat med ricotta och parmesan. Blanda runt försiktigt tills osten smält lite. För någon vecka sedan såg jag ett matprogram medtv-kocken Leila där hon gjorde egen pasta, någon variant på ravioli
Mixa aprikoserna, en del av vattnet de har legat i och nyponmjölet med en stavmixer. Tillsätt eventuellt mer vatten och mixa tills du får en slät konsistens
Om osten känns och smakar för strävt tillsätt lite färsk vispgrädde som rundar av smaken, börja med ett par matskedar, men se upp så att osten inte blir för utspädd
Men jag tänker mig att man kan blanda varm, nykokt färskpotatis med peston och blanda runt ordentligt för att få lite smak på dessa i mitt tycke menlösa knölar
Det som dessutom är bra med denna dessert är att du kan göra en sats och sedan ha den i kylskåpet liggandes i ett antal dagar och servera när grannarna/kompisar kommer över för fika, när du vill ha en bit att käka på när du sitter och dricker ditt eftermiddagskaffe, eller när du vill ha en bit attmysamed till fredagsmyset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.