Dela det här. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag hoppas ni har haft en skön helg. Idag gjorde jag dessa fish tacos med hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
Älskar de flesta olika sorters tacos men speciellttacos i ugn eftersom det blir så gott med den knapriga tacotubsen och den smälta osten tillsammans med allt det andra och sen öser man på gräddfil och tacosås =)
Stående varje fredag, som ingen av dem tröttnar på, är glass eller popcorn. Jag hade till och med kunnat bli sugen på tacos om det hade varit önskemålet (vilket jag har förstått att många äter på just fredagarna), men det var makaroner och köttbullar
Tillsätt eventuellt mer vatten om det behövs. för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter. Låt vila i 20 minuter och dela sedan i 3 delar och kavla ut på ett. Läs hela inlägget 3 stycken mellanstora. 3 delar och
Värm på medelhög värme tills osten smält. En riktig 10-poängare om ni frågar mig (och mannen). Fullproppat med smak och med den goda och starka ostdippen till som verkligen blev pricken över i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.