Häromdagen tog jag tillvara på några av de bananer jag har i frysen (klarar inte av att äta bananer som de är, men försöker så smått att vänja mig vid dem i matlagning och bakverk) och gjorde ett bananbröd paleostyle
Emmas Jordgubbstårta PaleoStyle . Jordgubbstårtan gjorde jag helt Paleo faktiskt (proud), tom frostingen var Paleo godkänd, men vi fuskade med lite (mycket) vispad grädde bredvid i en skål som man kunde klicka över på sin tårtbit om man ville
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten
4 dl vetemjöl1,5 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 g rumsvarmt smör1,5 dl mjölkSätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser till pajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.