( ca 0,5-1 msk per 400 g färs). Förgrädda skalet i 8-10 minuter i 175 grader. ca 0,5-1 msk p. Denna paj hade sådan strykandeåtgång så jag hann inte ta någon bild innan den nästan var slut och det säger väl lite om att den smakade mycket gott
TACOPAJlchfPajbotten. Igår, fredag, bjöd jag på en riktigt smarrig Tacopaj. Ställ kallt i 20 - 30 minuter5. Förgrädda pajbottnen i 200 grader ca 7 - 8 minuter. Mängden passar till ca 500 - 600 g köttfärs. Ställ kallt i 20 - 30 minuter
I helgen har jag varit aningen okontaktbar tyvärr, jag har spenderat ett par dagar hemma hos mina föräldrar för att dels fira fars dag och dels planera min pappas födelsedagsfest, som inträffar nästa helg (han fyller nämligen nu på torsdag)
Efter att vi var i Spanien så har jag varit sugen på att göra en paella på lchf vis. 3-4 vitlökar hackade. Rör ner den rivna blomkålen och stek i ca 5-10 minuter. 3-4 vitlökar hackade. ca 5-10 minuter Då kommer få tillsätta mer smör
Förgrädda ca 5-10 min i 200 grader. Grädda i ca 15-20minuter i 175 grader. 200-300 g riven ost. 1. Blanda alla ingredienserna till pajskalet ordentligt
Måste dela med mig av detta fantastiskt goda tacopaj-recept som vi gjorde i helgen. 500 g blandfärs2 vitlöksklyftor1 burk skivade champinjoner 1 påse taco kryddmix1 dl vatten1 dl gräddeca 2 dl riven ost smör att steka i2-3 tomaterjalapeno Fräs köttfärsen och champinjonerna, pressa i vitlöksklyftorna och bryn tillsammans med färsen. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter i 200 grader
Idag blev jag så sugen att testa på denna Tacopaj/gratäng , och ja den blev god. Grädda 15-20 min Stek 500g köttfärs under tiden och häll i Taco krydda. 15-20 min St
Tacopaj . Har gjort en kanongod paj - en paj jag verkligen rekommenderar. Receptet till pajskalet hittar du här men jag skriver ner det också - allt för er service
-). Istället för löpning så blev det matlagning när jag kom hem, en tacopaj stod på schemat. Denna går givetvis att göra som en "vanlig" paj, dvs inte lchf men innehållet kan man ju köra samma om man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.