Som tillbehör blev det en het mangosalsa, guacamole, gräddfil och riven ost. Allt åts på små tortillabröd som stektes snabbt på varje sida till lite färg och värme
Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Det går superfort att förbereda och det går att göra på så många olika sätt. Därefter blandar du samman alla ingridienser till pajdegen och trycker ut den i en pajform
Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Salt och peppar. oregano och vatten. Färväll sojfärsen och häll av vattnet – Fräs löken och paprikapulvret i oljan – Häll ner lökfräs, squash, passerade tomater, ketchup och tomatpuré i sojfärsen – Låt koka ihop och tillsätt ev
Mellanmål och kvällsfika är något jag måste, och vill, äta varje dag. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika – så ser nästan alltid mina dagar ut
Det är det enda köpebrödet som jag hittills har hittat som är naturligt glutenfritt och som samtidigt inte innehåller mjölk, ägg, soja, baljväxter, baljväxttillsatser eller konserveringsmedel
Taco med vinäger- och ingefärsbakat sidfläskMustigt sötsyrligt fläsk i egenbakat tortillabröd med en pikant salsa och en puré av svarta bönor finns det någon som tackar nej till det
När man har kylen full av grönsaker, ägg i kylen och några burkar kikärtor och andra bönor, god olivolja, goda oliver eller soltorkade tomater och liknande i skafferiet så är det lätt att svänga ihop en god, näringsrik vadrags sallad till middag
Det kanske låter fancy, men faktum är att rödingen oftast är billigare i Milanos supermercati, än laxen - och eftersom den är minst lika god, så är det ju nice att kunna vara ekonomisk lite då och då
salt och peppar. 1 lime, saft och rivet zest. Syrlig kålssallad0,5 sommarkålshuvud 1 röd chili 1 liten färsk lök 1 lime, saft och rivet zest 1 klyfta vitlök, riven 3 msk neutral olja 1 knippe koriander, hackad salt och peppar
Stek lök och vitlök i valfritt matfett, häll av vattnet på svampen och häll ner i pannan. När löken och svampen fått fin färg så lägg ner tomat och bryn tills tomaten är mjuk
Skölj och tärna tomat och paprika. Skala och finhacka rödlök och chili. Skala och riv ingefära. Blanda i en skål och tillsätt finhackad koriander samt limeskal- och saft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.