Tackför maten, Mannerström. Nu har jag bläddrat igenom den igen och hittade massor av recept jag bara måste göra på hans sätt - fast lite på mitt sätt också förstås
Någon gång, förhoppningsvis om många, många år, hoppas jag få ärva denna lilla skatt. Upphottad med en matsked vitt vin och lite nyklippt dill, blev det enkla lilla stuvningen ett fullt godtagbart tillbehör till den dallrande, saftiga ugnsomeletten
Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning. Jag lärde mig att göra den här fiffiga lösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om
Jag försökte mig på att baka surdegsbröd för ett par veckor sedan. Surdegsgrunderna bubblade som bara den i mina glasburkar och jag trodde jag hade fått en flygande start
Vad denna vecka bara rusat förbi mig. Jag har bara inte hunnit med att trampa iväg med alla pinnar och pinaler till butiken som ska hjälpa mig att byta den
Betyget från denna familj blev MVG såååå super gottTack svägerskan det ha du inte gjort för sista gången, hon hade till och med gjort en kladdkaka den kanaljen, men den hoppade jag, visst va jag duktig
- ♥ - ♥ - ♥ -Färgen på soppan ser lite blaskig ut men vad gör det när den var så GOD. - ♥ -Förden som är intresserad av kcal-innehållet - ca 300 per portion. 3 morötter8 potatisar1/3 purjolök1/2 gul lök1,5 fiskbuljongtärning6 dl vatten1,5 msk vetemjöl100 gr creme fraiche valfri2 msk hummerfond200 gr räkost150 gr räkor skalade4 bitar laxfileér (i portionsförpackning)dill efter smak. för er exakt 1,5 msksalt efter smak. för er exakt 1,5 tsklite svartpepparGör så här
Alltså nu tryter fantasin när det gäller matlagningen, tycker vi äter samma mat hela hela tiden. Familjens smakpanel ger tummen upp och tackarför tipset
Det har jag sagt förr. För 6 portioner köttfärssås behöver du. Jag äter sällan köttfärsås. Det är så himla gott när man bara äter det sisådär en gång varje 2 månader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.