När det är dags att lägga ihop tårtan vispas moussen till en fast crème. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. -)Ni får receptet på tårtan idag så kommer recepten på den andra maten imorgon
Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallon och blåbär och den med vit choklad och citron
Blanda i smörchokladen med de torra ingredienserna. Det är en kladdkakebotten och sen gör man en vit chokladmousse som man breder på och fryser några timmar
Vitt chokladägg. I helgen som gick mumsade killarna i sig den här påsktårtan som jag provbakade och eftersom de gav den tummen upp måste jag såklart dela med mig av receptet
Idag firade vi min lillebror med en tårtamed vit chokladmousse, lime och hallon. Vispa moussen när den blivit kall och lägg i en spritspåse med bred öppning
sockerpasta eller marsipan, att täcka tårtanmed. 120 g potatismjöl (1,5 dl). Tårtbotten5 ägg 255 g socker (3 dl) 90 g vetemjöl (1,5 dl) 120 g potatismjöl (1,5 dl) 10 g bakpulver (2 tsk) 20 g vaniljsocker (4 tsk) sprayfett, till formen. Montering0,5 l färska jordgubbar 1 msk socker sockerpasta eller marsipan, att täcka tårtanmed
Vispa övriga äggvitor med potatismjölet och tillsätt sockret lite i taget. Lägg nötter, socker och äggvita i en mixer och finhacka ingredienserna tills det liknar en fin gröt
Vispa ihop socker och ägg lite lätt. Blanda ner smör och chokladblandningen vetemjöl,citronskalet och. 2 ägg 2 dl socker 2 tsk vaniljsocker 100 gr margarin100 gr vit chokladSkalet från en citronSmält margarinet,bryt ner chokladen och låt det smälta ihop
Idag ska jag bjuda på en liten men naggande god tårtamed vit chokladmousse på en mandelbotten smaksatt med kakao och apelsin, ganerad med färska hallon och kolasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.