Tårta med havrebotten
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl havregryn
  • 11 dl socker
  • 11/2 msk vaniljsocker
  • 11 msk kakao
  • 1100 g smält smör
  • 11 hårt vispad äggvita
  • 13 dl havregryn 1 dl socker 1/2 msk vaniljsocker 1 msk kakao 100 g smält smör 1 hårt vispad äggvitaBlanda ihop alla ingredienser, äggvitan sist. Häll i rund form med smort baklpåtspapper i botten. Grädda i ca 10 minuter i 225 graders ugn. Låt kallna. Garnera med vispad grädde och lägg på valfri färsk frukt. Man kan göra 2 bottnar och lägga på varandra med grädde och bär emellan och grädde och garnering överst.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.