Kärt barn har många namn, jag tillhör dem som alltid gillat ett syrligt gelégodis. Gelégodiset smakar bäst att äta rumstempererat, då kokosoljan blir lite mjukare
Detta är en grundrecept på gelégodis där du själva bestämmer smak, form och färg. Olja silikonformen, inte alldeles för snålt eftersom gelégodiset kan fastna då
Den här gången har jag gjort ett sockerfritt gelégodis med vårt svenska superbär, svarta vinbär. Jag gjorde en variant på det här gelégodiset på körsbär när jag var i Turkiet, många frågade då om man kunde använda något annat bär
Ingredienser. 5 dl frukt- eller bärjuice. 2 msk Honung. 2 msk Gelatinpulver från gräsbetesdjur. Gör så här. 1. Häll juice i en kastrull och strö gelatin över
Om man inte orkar plocka svamp själv kan man alltid skicka ut sina syrror i skogen. Min lillasyster, även kallad Tage alternativt Kerstin, egentligen heter hon Linn, har ett recept på soppa på torkade trattkantareller
Tänk va enkelt det är egentligen att göra eget gelégodis. Stjälp ur gelégodisarna eller om du gjort dom i en större form - skär gelén i bitar med en oljesmörjd kniv
Lördagen den 11 augusti 2012. När jag fick frågan från min syster om jag kunde tänka mig att göra deras bröllopstårta var det med blandade känslor jag tackade ja
. Min systers mumsiga midsommartårta var mycket riktigt som många gissade från tidningen Buffé. Den verkar vara 2012 års midsommarskapelse för jag vet inte på hur många bloggar jag såg den under midsommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.