11 citronSå
här gör du Börja med att koka pastan (1 minut mindre än enligt anvisning på paket då den ska kokas i pastasåsen.) Skiva laxen, strimla löken och dela sugarsnapsen i två delar. Stek löken i smör i en stor stekpanna. Lägg i sugarsnaps och låt dem få steka en minut. Lägg i laxen, crème fraiche och smula ner hönsbuljongtärningen. Tillsätt saften från citronen, salt och peppar och rör om. Tillsätt den avrunna pastan och blanda ner den hackade dillen. Klart att servera! Spara recept 4 kom. Skriv ut Dela E-post Pinna 34
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te
De här kakorna bakade jag till min dansförenings kaffeservering i helgen. De gick åt som smör i solsken och flera av gästerna kom och ville ha receptet
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Påskvecka på intåg och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är där. Vart tar tiden vägen. Trädknoppar tittar fram och i rabatterna skjuter det fart
Laxpasta med bacon och ärtor (4 port). Helgen lider mot sitt slut och denna söndag ska tillbringas i familjens sällskap utan något uppsatsskrivande i sikte
Hej på er alla bloggläsare. Hoppas ni har haft en lika bra påsk som jag. Här har vi haft härliga vänner på middag, både på Skärtorsdagen och självaste Påskafton
Först ut blev lite tokgoda och smarriga jordnötskakor. För ett tag sedan fick jag en förfråga från Göteborgs Kex om jag ville vara med i deras utmaning Bageriets Bästa Bake Off Challenge, tyckte det lät som en kul grej och tackade därför ja
Ikväll mitt i trädgårdsfixandet bakade jag scones. Det är så gott och snabbt går det. Ikväll bakade jag på turkisk yoghurt, mest för att det fanns hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.