Ansa fänkålen och skiva den tunt. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs det i ytterst lite matfett tills grönsakerna mjuknar
Servera lammfärssåsen med valfri pasta, en driva nyriven parmesan eller pecorino, och fräsch sallad. En av mina go´a svärsöner börjar tindra som en smärre julgransbelysning så fort det blir tal om soltorkade tomater
Rensa svampen och skär den i bitar. Skala och tärna potatisen och löken. Blanda alltihop i en stor stekpanna och stek tills potatisen är genomstekt (15-20 minuter)
Det här är ett favoritrecept som vi gärna lagar vår, sommar, höst, vinter. Varje gång känns det som om man glömt något – det är så enkelt och blir ändå så fantastiskt fylligt gott
Det här är ett favoritrecept som jag gärna lagar vår, sommar, höst och vinter. Och med det höstlika vädret som har gjort sitt intåg känns det extra hjärtevärmande med en gryta
Ta fram lammfärsen ur kylen så den inte är så kall när den ska stekas. Hacka löken och vitlöken. För att sedan få ett gott moskross av vitlöken strör du salt över den finhackade vitlöken och mosar den sedan med knivbladet - då blir den ganska snabbt en saltig god vitlökspuré du kan smaksätta vad som helst med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.