Swedish round bread – Tekaka
BakingBabies
BakingBabies
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.8 oz fresh yeast or
  • 2 tbsp dry yeast
  • 1 pint
  • /2 cups milk
  • 1 tsp
  • /0.6 oz honey
  • 3 tsp
  • /1 oz sugar
  • 2 lb
  • 14 oz all purpose flour
  • 5 oz butter (at room temperature)
  • 3 tsp salt
  • 50 g jäst
  • 5 dl mjölk
  • 15 g honug
  • 25 g socker
  • 950 g vetemjöl
  • 150 g smör
  • 3 tsk salt
  • 30-60 minuter Stjälp upp på ett bakbord och dela upp degen och rulla bullar som väger ca
  • 80 g st

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.