Jag får återkomma med fler recept på denna variationsrika gratäng i framtiden. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Rör med en gaffel, eller rena händer, tills allt är blandat – men arbeta inte smeten för mycket. Potatismuffins låter kanske konstigt, men de här muffinsen påminner om scones och är jättegoda
Ställ fram allting en stund innan du ska baka. Tillsätt inte allt mjöl på en gång. Beroende på temperaturen du har hemma så kan det ta allt från 1-3 timmar
Blanda ströbröd, mjölk och kalvfond i en bunke. Låt svälla 10 minuter. Tillsätt blandfärs, ägg, salt, svartpeppar och kryddpeppar och arbeta ihop till en smidig smet
Smidigt med allt i ett. Låt puttra någon minut och häll sedan allt över fisken och riset. Det här är en perfekt vardagsrätt när man vill att matlagningen ska gå fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.