Bästa Köttfärsgratängen med potatis Krämig och med så goda smaker. Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen JennysRumochSpis
Italienska köttbullar Forma köttbullar av färsen med vattensköljda händer. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en traktörpanna med olja Hemmets Journal
Persiljejärpar med skysås Smula sönder det uppblötta brödet och blanda det med kalvfärs, ägg, kalvfond, persilja, salt och peppar Hemmets Journal
Köttbullar med gräddsås Forma små runda köttbullarmed oljade händer och lägg dem på ett smörpapper. Bryn löken lätt i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Kåldolmar Skär ur rotstocken ur kålhuvudet och koka kålhuvudet med roten uppåt. Skala och hacka löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Pannbiff med lök Skala, hacka och fräs löken i en stekpanna med matfett, tills den är mjuk. Smaka av med vinbärsgelé, salt och peppar Hemmets Journal
Köttbullar med gräddsås Forma små runda köttbullarmed oljade händer och lägg dem på ett smörpapper. Ta upp köttbullarna och håll dem varma under folie Hemmets Journal
Spanska köttbullar med chorizo Tärna korvarna ganska fint och arbeta samman dem med färsen och de övriga ingredienserna utom mjölet till en smidig smet Hemmets Journal
Köttfärsbiffar med grönpepparsås Smaka av med salt, peppar och soja. Servera biffarna med kokt potatis, sås och kokta grönsaker. med timjan Hemmets Journal
Lax med kräftstjärtar Tillsätt mjölk och äggulor och smaka av med salt och peppar. Låt kräftstjärtarna rinna av och blanda dem med crème fraiche, majonnäs och dill Hemmets Journal
Svampgratinerade köttfärsbiffar Ansa och skiva svampen och fräs i en kastrull med smör tills vätskan är klar. Späd med grädde under omrörning Hemmets Journal
Köttsoppa på nytt sätt Lägg detta i grytan och späd med resten av vattnet. Bryn köttet i fett, salta och lägg det i gryta. Häll på hälften av vattnet och lägg i pepparkornen Hemmets Journal
Köttbullar – klassiskt recept Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med gräddblandningen. Rulla och stek i en panna med smör. 1 kg blandfärs mittkok.expressen.se
Kalasgoda färsbiffar Blanda kalvfärsen med saltet, då binder färsen vätskan bättre. Smaka av med salt och peppar. Komplettera med rårörd lingonsylt och kokta gröna ärter Hemmets Journal
Köttfärsbiffar med blomkål och broccoli Tillsätt grädde och smaka av med salt, peppar och soja. Servera biffarna med såsen, kokt potatis, blomkål och broccoli Hemmets Journal
Färsbiff med stekt lök Red av med redning och smaka av med salt och peppar. Servera med sås, kokt potatis, haricots verts och cocktailtomater Hemmets Journal
Färsfyllda squash Fyll dem med färsen. Dela squashen på längden. Lägg därefter halvorna i kokande lättsaltat vatten och låt dem koka 4-5 minuter Hemmets Journal
Avjarkryddade biffar med klyftade rotfrukter Forma smeten till biffar och stek dem i sparsamt med flytande margarin. Pensla över olja och krydda med rosmarin, salt och peppar Hemmets Journal
Juliga köttbullar Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör utan att löken får färg. Rulla små köttbullar och lägg dem på en vattensköljd skärbräda Hemmets Journal
Svenska köttbullar med fräst sommarkål Forma färsen med oljade händer till köttbullar. Smak-sätt med salt, peppar och garnera med plockad dill Hemmets Journal
Små svenska köttbullar med gräddsås Forma små runda köttbullarmed oljade händer. Lägg köttbullarna på ett smörpapper. Låt den svalna och blanda sedan med ströbrödsblandningen Hemmets Journal
Svenska köttbullar Servera köttbullarnamed mos, ättiksgurka och rårörda lingon. Häll av och stöt potatisen med potatisstöt tillsammans med mjölk, grädde och smör alltommat.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.