Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
panna cotta. Fördela chokladkrämen över panna cottan. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull
Pannacotta med nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så. Denna gången delade jag detta recept på 2 för vi är ju bara tre i familjen
GREKISK PANNA 3-4 port. GREKISK PANNA 3-4 port 1 fläskfilé 4 stora potatisar. Det här har ni väl alla gjort för det var ju en poppisrätt för flera år sen men ibland kan det vara bra att skaka liv i gamla godingar
panna cotta. Fördela panna cottan i 6 vattensköljda glas. Fördela rabarberkompotten över panna cottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Fräs dem mjuka i smör i en panna. 12 msk Arla® Svenskt Smör. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkiva champinjonerna och strimla vitkålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.