Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
Kålpudding. Ställ in kålpuddingen i ugnen igen för de sista minuterna. Kålpudding äter jag då och då men kåldolmar, en annan favorit, åt jag senast när jag var i London och jobbade 1998
Ja, då var vi inne på sista semesterveckan. Ja, inte för mig förstås, jag är ju föräldraledig men Jonny börjar jobba nästa vecka och stora tösen börjar i förskoleklass samtidigt
Jamie Does"Most people don´t realize Swedish food is a force to be reckoned with, but it absolutely is, and I hope the recipes in this chapter convince you of that
N. y. k. a. t. e. g. o. r. i. b. l. n. d. å. j. f. s. c. h. v. u. m. R. p. ä. ö. 4. D. ,. P. 1. 0. 5. -. 2. S. L. V. G. B. 3. F. H. M. T. (. ). J. k g. s t. d l
Här kommer köttfärsrätt nummer två, det blev kålpudding. Kålpudding. Värm upp vattnet och smält buljontärningen i vatten och häll över vätskan över kålpuddingen
Kålpudding gör jag inte särskilt ofta här hemma, men nu fick jag äntligen till det. Jag passar på att utnyttja all den vitkål som fanns kvar efter att jag gjort vitkålsgratängen häromsistens
Ikväll blev det bland annat dessa små svenska tapas och de var så goda. Fredag, oh happy day. Förutom att jag är trött som få just nu så har dagen varit toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.