Kålpudding. Ställ in kålpuddingen i ugnen igen för de sista minuterna. Kålpudding äter jag då och då men kåldolmar, en annan favorit, åt jag senast när jag var i London och jobbade 1998. Kan ni förstå lyckan att efter 3 månader med skitmat få bästa husmanskosten i form av hemmagjorda kåldolmar. 1/2-3/4 färsk vitkålshuvud (beroende på storlek). 2-3 dl spad från kålpuddningen. 10-15 minuter
Their long, harsh winters have made the Swedes some of the best preservers in the world, and that comes through in their hero ingredient and dishes, from the delicate flavours of gravadlax, to their mind-blowing array of pickles and their delicious smoked meats
-. -. -. N. y. k. a. t. e. g. o. r. i. b. l. n. d. å. j. f. s. c. h. v. u. m. R. p. ä. ö. 4. D. ,. P. 1. 0. 5. 2. S. L. V. G. B. 3. F. H. M. T. (. ). J. k g. s t. d l
Ikväll blev det bland annat dessa små svenska tapas och de var så goda. Fredag, oh happy day. Förutom att jag är trött som få just nu så har dagen varit toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.