2 l svarta vinbär. Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Den svarta goda trumpetsvampen. I år har jag haft lyckan att hitta den här delikatessen vid två tillfällen och det tillhör inte till vanligheterna där jag bor
svarta vinbär och björnbär. Botten. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt det svalna något. Krossa kexen i mortel eller mixer och blanda med smöret till en deg
100 g frysta svarta vinbär. 100 g frysta svarta vinbär. Detta är absolut sommarens favoritfrukost. Du kan så klart byta och mixa med andra ingredienser som du gillar
Lisa Förare Winbladhs fantastiska bönsoppa bjuder på värme med chilistyrka, härlig mustighet, superfin konsistens på de svarta bönorna och dramatisk färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.