Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg
Åååh, foodies, ni anar inte vilken läcker äppelpaj jag haft nöjet att sätta tänderna i denna helg. Rör ihop alla torra ingredienser utom mandelspån i en bunke
Resultatet – kladdkakan to die for. Gjord på ingredienser som inte bara är bukfylla, som ger dig lite extra protein och kolhydrater i en form som tar längre tid för kroppen att bryta ner än vanligt socker
Det är galet gott, enkelt, smarrigt, fluffigt och alldeles underbart – to die for. Jag skrev receptet i ett tidigare inlägg, men jag tycker faktiskt att det förtjänar ett heeelt eget inlägg
Stek svamp med salt och svartpeppar och 2 st pressade vitlöksklyftor. Stek kycklingfileerna med salt och lite vitpeppar så de får lite färg och lägg ner I crockpoten
Rör ihop alla ingredienser väl. Här kommer receptet på jordnötssmörkakorna, jag tog bort chokladen denna omgången och körde på cashewnötter istället, det blev minst lika bra
vitlökspeppar, svartpeppar, chilipulver m. vitlökspeppar, svartpeppar, chilipulver m. Vi köpte några saker till min idé i helgen och resultatet blev ingen besvikelse utan tvärtom
Nu är hon av den lite mer mystiska sorten, och förbryllar sina gäster med hemliga ingredienser. )1 tetra passerade tomater1 msk torkad oreganosalt och svartpepparbechamelsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.