Jag har i mitt arbete som kost- och näringsrådgivare, och även i mitt eget liv, hämtat inspiration från några olika kosthållningar, till exempel lågkolhydratskost, blodsockerbalanserande kost (GI), Rawfood, inflammationsdämpande kost, medelhavskost och att äta för optimal syra-basbalans
Inlägget Glutenfri och vegansk Noodle Bowl på mitt vis dök först upp på Malins driftigheter. Det här är min variant på den trendiga och supertrevliga Noodle Bowl
Många svar har jag fått på "bakgissningsleken", bl a. pirog, paj, pizzabullar, något sött med riven vit choklad och sylt, vetebullar med sylt och mandelmassa, cupcakes med röd kristyr och kokosflingor på, paj med vit choklad på, tårta som ska likna en pizza, tacostårta, tortillabröd med salsa och ost
Man kan nog säga att injera är nationalrätt i Etiopien och Eritrea. Det är en slags pannkaka, som bryts i mindre bitar med händerna, och med vars hjälp man fångar upp kött- eller grönsaksstuvningar
Salt ochsvartpeppar. Det andra är Shepherd's pie på mitt sätt. Vilken tur då att det smakar så mycket bättre, för det är ju ändå viktigast om man skulle tvingas välja mellan utseende och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.