Boken är indelad i tre avsnitt, där mängder av recept ingår i den avslutande delen. Det är egentligen två böcker i en – den första delen är alltså en handbok som berättar varför du bör förändra din kost och hur steg för steg
Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel delpå vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svarapåtrefrågor längre ner i inlägget
Det här inlägget är till för alla som fortfarande håller på och utforskar för egen del eller är nyfikna på hur jag tänker som kostrådgivare och receptutvecklare i min professionella roll
Tänk, ibland är man på sådant där humör då ingenting utom choklad fungerar. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Jag fick en utmaning av fina Linda som bloggar på Matstugan att svarapå tio frågor. These are good eaten with vanilla ice cream and some extra caramel sauce on top
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM FÖR FLER SÖTA SAKER. Allra bäst blir den såklart om man experimenterar tills man hittar sin alldeles egna favoritkombination…
Det kanske är lätt att få tag i om man bor norrut, men att göra en ny rulle som ska kallas Sveriges bästa där stora delar av landet inte ens kan få tag i ingrediensen, det blir en ledsen gubbe
11 dl svarta oliver. 100 g fetaost 1 dl svarta oliver 0,5 rödlök 0,5 dl olivolja 2 tsk pressad citronsaftSkala potatisen och skär den i stora tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.