Svamplasagne med örter
bevemyrs
bevemyrs
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g fryst bladspenat
  • 1 gul lök, stor
  • 1 vitlöksklyfta (om du tar philadelphiaost, se längre ner i receptet, med vitlök kan denna vitlök uteslutas)
  • 450 g blandade svampsorter från skogen eller affären
  • 2 msk olivolja
  • 250 g philadelphiaost eller liknande, gärna vitlök och örter (jag köpte två askar och använde därför 400 g)
  • 2 dl crème fraiche (jag hade 4 dl creme fraiche med kort datum hemma så båda åkte ner i röran)
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 dl riven smakrik ost, te.x prästost eller västerbotten
  • salt
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.