Ingredienser Portioner. 4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 Lasagne 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 500 g fryst svampmix 1 msk olja 500 g passerade tomater 2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 200 g bladspenat 130 g pesto salt och peppar 1/2 kruka rosmarin 15 lasagneplattor 250 g ricottaost 50 g grana padano Sallad 1/2 cosmopolitansallad 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja Lägg till i inköpslistan
Men lite "vuxen" i alla fall, medricottaochspenat bland annat. Spagettiblandning i botten av en form, fyllning med bacon, champinjoner, lök och tomat och sedan ett lager spagettiblandning till
Tycker man att det verkar lite tråkigt med bara spenatochricotta så kan man t. (Tips för snabbtining - lägg spenaten i ångkokningskärlet fast sätt inte på locket
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni medspenatochricotta
Igår blev det spenat- ochricottafyllda cannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Fräs lök, vitlök och tomatpuré i olivolja, häll sedan i en burk krossade tomater och en halv burk passerad tomat och krydda med oregano, basilika, salt och peppar samt lite hetta i form av chiliflakes, sambal oelek eller färsk chili
Fyllning250 g bladspenat 2 klyfta vitlök, hackade 3 msk olivolja 200 g varmrökt lax 250 g ricotta salt peppar. Garnityr500 g räkor med skal 40 g svart stenbitsrom 0,5 citron 3 msk olivolja 30 g dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.