1 salt
och svartpepparSvampraguSätt ugnen på 225 grader vanlig värme. Mixa svampen med knivinsatsen i matberedare, bred ut i långpanna på bakpapper och baka högt upp i ugnen 45 minuter, rör om ett par gånger under tiden. Mixa lök, morötter, jalapeno och vitlök i matberedaren. Fräs grönsakerna i olja, tillsätt tomatpuré och svamp. Häll i vin, krossade tomater och buljong. Krydda med timjan, salt och peppar. Låt koka ihop cirka 30 minuter. Smaka av. Montering Varva svampragu, lasagneplattor, crème fraîche och ost i en ugnsform med höga kanter. Avsluta med plattor, crème fraîche, ost och färska tomater. Grädda på 225 grader, mitt i ugnen tills ytan är vackert gyllene, det tar ca 20 minuter.
4 msk olivolja. 1300 gram kycklingkött - färsk strimlad kycklingfilé, kycklinglårfilé eller kycklingfärs eller färdiggrillat och färdigstekt kycklingkött i tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.