Ingredienser Portioner: 4 Lasagne 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 500 g fryst svampmix 1 msk olja 500 g passerade tomater 2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 200 g bladspenat 130 g pesto salt och peppar 1/2 kruka rosmarin 15 lasagneplattor 250 g ricottaost 50 g grana padano Sallad 1/2 cosmopolitansallad 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja Lägg till i inköpslistan
Koka pastan al dente, häll av vattnet och blanda medPesto alla Calabrese Barilla ochricottan. Koka Bucatini Barilla i rikligt med saltat vatten och kör under tiden basilikan i mixern med en nypa salt och olja
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Blanda pasta med tomat, mozzarella ochpesto. En jättegod och lättlagat rätt med italienska smaker. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Platta till mozzarellabollarna med fingrarna och stoppa in tre i varje filé. Kyclkingfiléerna ska skäras en skåra i från sidan, inte helt igenom men så att mozzarellan, peston, löken och creme bonjouren kan stoppas i
Här kommer en supergod kycklingrätt med en massa nyttiga spenat och smakrik ricotta ost. Som jag har sagt förut så tycker jag om att göra allt i en och samma panna och låta det sköta sig självt i ugnen och detta är en sån här rätt med grönsaker och allt på samma plåt
Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chicken nuggetsen direkt, så jag blandade kycklingen medpesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.