Italiensk svampgryta 2-3 personer. Tanken var att göra champinjonsoppa idag, men med massa andra råvaror i kylen som behövder ätas upp fick det bli en gryta istället
Skär korven i strimlor och bryn i het panna. Tillsätt svamp och lök och stek ett par minuter. Tillsätt skogssvampannan, buljong eller grädde och låt puttra ihop
Det här är en recept från den helt fantastiska kokboken A Mediterranian Feast av Clifford A. Wright. Den påminner märkligt nog lite om Trippa alla Romana , både till smaken och konsistensen
Att en sådan enkel sak som en picknick korg och en solig höstdag i skogen kan få en att må så bra. Jag verkligen älskar att plocka svamp men har inte kommit ut så mycket som förr om åren, av naturliga skäl kanske
Gjorde en svampgryta förra veckan som blev riktigt god och sådär krämig som jag förväntade mig. Då rörde jag först ner tomatbitarna i svampgrytan och lät dem bli varma under någon minut innan jag också blandade ner riset i grytan
1. Rensa och skölj svamparna och stek i gjutjärnsgryta tills dom vätskat av sig. 2. Skär de gula lökarna i kvartar med kniv och bryn i rapsolja med svampen tills löken blivit fint genomskinlig utan att ta färg
Måndagsmaten hos oss blev en helt otippad biff- och svampgryta. BIFF- OCH SVAMPGRYTA. Jag och M var och handlade på Ica Kvantum och med mobilen i handen så beslutade jag mig snabbt för vad jag skulle laga för mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.