Närman delar recept på sommarens favorittårta. Vill man kan man även strössla lite daim på toppen. En svensk klassiker men som man tyvärr inte ser så ofta nu för tiden
Eftersom vi har stängt på söndagar och en del bakverk inte tål att sparas till måndag har det blivit både smörgåstårta och kakor till frukost, lunch och middag hela dagen
Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direkt när marängen är extra fluffig. Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Närman tempererar choklad och gjuter praliner och hoppas på det bästa. Närman har tre höstlovslediga tonårsgrabbar i boet går det åt en del bröd och att baka själv känns både billigare, nyttigare och framför allt
Skär i lagom stora bakelser och dekorera med färska hallon. Närman delar recept på festivalbakelse med hallontryffel, lakrits och chokkladmousse och är på väg in i rutiner igen
Så här ett dygn senare återstår bara några smulor på botten av formen. Ta fram en mediumstor brödform. När egentiden breder ut sig och man bakar bananabread på veganskt vis
Foto via cremebrulee. I morgon kväll ska vi ha gäster, mor med man kommer på middag. Tänkte ge mig på att göra Creme Brulee vilket jag aldrig tidigare gjort
Närman är sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
En riktigt bra latte bygger på att man gör en riktigt god kopp espresso. Vilka ni än är, vem ni än är, nya eller återkommande så är det för er, mina läsare som får mig att fortsätta blogga om mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.