Ingredienser är nu angivna med vikt, för att få ett ännu bättre och mer precist resultat. Nu är det med andra ord ännu enklare att lyckas med de här goda tekakorna
Nybakade tekakor är hur gott som helst och blir mycket godare än de som man köper färdiga i mataffären och det är också ett väldigt pålitligt recept som alltid lyckas så länge man inte värmer degvätskan för mycket så att jästsvamparna dör
Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbröd och de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
Jag tycker att bullen är för stabbig, har aldrig tyckt om mandelmassa eller massor av grädde och har aldrig tyckt om semlor i någon form (särskilt inte hetvägg)
Börja med att blanda den vispade grädden och majonnäs. Ställ undan en av skålarna gräddblandningen i kylen (med plastfolie över eller i en burk med lock) och börja sedan med skinkröran
Här kommer ett recept på riktigt saftigaoch goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Mina ugnsplåtar behöver inte bakplåtspapper så jag brukar inte använda det och skriver därför inte ut det i recepten längre
Sen att dem blir stora ochsaftiga är bara ett plus i kanten. Enkla chokladmuffins som man snabbt svänger ihop och som inte kräver mycket av ens tid är ett toppen alternativ att ha till hands ibland
Biffarna blev väldigt saftigaoch smakrika. zucchini, morot och broccoli, var verkligen supergoda. Jag trodde inte att de skulle hålla ihop så bra som de gjorde, eftersom smeten var ganska lös, men biffarna höll formen och var lättstekta
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Rör ihop vetemjöl, bakpulver och salt. Ät och NJUT. Baka sega och goda kakor med smarties ( Receptet ger ca 24 kakor ). Blanda kraftigt ner 1 ägg och 1 äggula
Frallor, tekakoroch hamburgerbröd. Nybakat gluten och laktosfritt bröd efter Lailas recept. Pensla bullarna/tekakorna/hamburgerbröden med smält margarin eller ägg
Här anas den supergoda potatisotton som jag gjorde till kycklingen. Saftiga bröstbitar till mig. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.