De här chokladtryfflarna är så himla goda och helt fritt från socker och gluten. I vanlig ordning så betyder måndag här på bloggen att jag bjuder på ett nytt recept på ett hälsosammare alternativ på fikabordet
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur
Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. Recept på saffransbollar hittar du HÄR. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Inlägget Pepparkaksbollar gjordapå 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs. Därför blev jag så glad när jag i Jan Hedhs bok Glass Passion läste om glass på äggvitor
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Tryck ut den i en pajform, nagga med gaffel och förgrädda på 200 grader i 10 minuter. Grädda i 35 minuter på 200 grader
Denna gång bjuder jag på en sallad gjord på kallrökt lax, kokta ägg och smörstekt sparris. Lägg sedan upp en stor näve sallad på en tallrik, strö över finhackad gurka, tomat och lite mozzarella vilket jag hade i denna sallad
Kommentera Chokladpudding påavokado. Att ha avokado i en chokladpudding kan kanske tyckas lite galet, men här känner man i princip ingen avokadosmak alls
I fredags testade vi att göra chokladmousse påavokado från boken Mera Vego. Han var också den enda som på förhand visste ingrediensinnehållet vilket kan ha påverkat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.