» Hemsida/Bloggadress. Klart är i alla fall att en extra lång och skön helg väntar. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt ochdet bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Låt detta stå och marinera i kylen ett par timmar för mer smak. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Och så hämtade jag Ann-Louise på Sturups flygplats och vi har haft en fin (men regnig) eftermiddag och kväll med besök på Lomma glassfabrik och sedemera mat och dryck vid köksbordethemma hos mig
Den ska vara lite vobblig när du tar ut den då den sätter sig när den svalnat. Nyss hemkommen från en underbar picknick i en av Lunds vackra parker där vi firat en blivande celebrant
Ann berättade också om den nya insamlingsfond hon varit med ochstartat, Kostfonden. Jag hoppas verkligen att den här boken får lika stor spridning som föregångaren, Ett sötare blod, så folkhälsan blir bättre i stället för sämre under kommande generationer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.