ca 100 g bredbar leverpastej. ca 10 port. 10 ägg. 100 g feta. Arbeta degen i cirka 10 minuter, den skall vara ganska lös och kladdig. 100 g smör. 100 g philadelphiaost. Så här gör du- texten är avsedd för 10 bitar. 10. 10 personer. ca 100 g bredbar leverpastej. ca 10 port. 10 ägg 400 g smörgåsgurka. 100 g feta. 100 g smör. 100 g philadelphiaost. 10 personer
När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten. Receptet var nedskrivet av mig nån gång för länge sedan när jag fortfarande bodde hemma och jag kan inte komma ihåg var jag fick det från
Soppa igen, ovanligt va. Nu var det i alla fall dax för att prova på bondbönorna. Hittade några på torget i byn här om dagen, och idag, på självaste nationaldagen fick dom åka ner i kastrullen
Igår tog min bror + styvbror studenten och mamma frågade för länge sen om jag orkade göra en tårta tills då med tanke på att hon vet att vi har så mycket för oss i och med flytten och alla andra beställningar osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.