När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten. Receptet var nedskrivet av mig nån gång för länge sedan när jag fortfarande bodde hemma och jag kan inte komma ihåg var jag fick det från
Ett bröd som är lättbakat och som bara blir godare om det får jäsa länge. Den jästa degen skall inte knådas utan bara hällas ut på ett väl mjölat bord och sedan bara skäras i tre delar och bara formas eller fösas ihop till avlånga baguetter
Äntligen har jag testat min fina baguetteplåt som jag fick när jag fyllde år. Så himla smidigt att låta baguetterna jäsa i skåror istället för på en plåt
Till 3 vridna bröd. Ett hållbart och lite saftigt bröd som kan smaksättas i det oändliga. Det första "basbrödet" innehåller olivolja och havsalt, det andra är smaksatt med soltorkad tomat och oregano och den tredje med svarta oliver, rosmarin och timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.