Att dessutom kunnakombineradettaglassätande till frukost med din favoritfrukt, jaaa. Det här konceptet om attätaglass till frukost är något jag rent ut sagtälskar
Jagvaldeattgöradenacheesecaken med vanilj, jordgubb och hallonsmak, men det går självklart super attexperimentera med andrasmaker så som blåbär, lime, passionsfrukt eller mango
//Good evening ladiesand gentlemen, I hope you haveanice evening. Kevin är inte hemma och allaandra är upptagna ikväll så jag får ha en myskväll för mig själv
Därför vill jagidagköra en throwback till sommaren då jagvar i Grekland och gjorde veganskafrusna desserter som släckte min törst och sötsuget i värmen
Direkt när jag kom hem igår ville jagha något svalkande, fräscht och gott. Då gjorde jag en jättelättgjord yoghurtglass, baserad på skyr och jordgubbar
Blanda de torraingredienserna i en skål. Jaghittade det här receptet på heavenlycupcake's blogg. Häll mjölken, äggen och limesaften i smöret och blanda med mjölblandningen
Spill i grädde och mjölk vispa tills alltblandatssamman. Häll chokladbitarna som är ganska grovt hackade, i en skål med plastfolie över och ställ i frysen
Vi skastimulera det lite idag, men inte med en godispåse som är fyllt med så mångaonaturliga ingredienser och färgämnen som borde varaolagligtattha i en och sammamatvara, utan med något proteinrikt och fantastiskt gott - nämligen en "Cookies andCream" IceCreamSandwich
Iblandvegansk, ibland proteinrik, ibland helt raw. Jag insåg nu när jag skulle publicera receptet för er attjagmissatanteckna mängden jordgubbarjaganvänt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.