Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Bulgogi betyder eldkött på koreanska och det är inte för att det är starkt utanför att det traditionellt tillagas över eld
Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill. Nu kommer det ytterligare ett inlägg om inlagd sill, men vi lovar att det blir det sista på ett tag nu, i alla fall fram till julen nalkas
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
När sockret har smält och antagit en ljusbrun ton klickar du i smöret och låter det smälta med. Sedan dukade värdparet fram varmrätten som var en perfekt stekt oxfilé som marinerats i vitlök, timjan och andra godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.