Långhelgen har jag tillbringat hos min tvillingsyster i Stockholm. Vi bestämde oss för att baka och bjuda in den del av tjocka släkten som bor i vår vackra huvudstad
Kaka. Vispa ägg och socker lätt och pösigt. Tillsätt smöret i klickar och vispa in det i smeten. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i äggsmeten växelvis med vattnet
Kall pasta (mängde efter behov)1 burk röda kiney bönor1 liten burk majs½ rödlök2-3 msk olivolja100g feta ost5-6 plommontomaterparmasanostoreganoDela tomaterna i önskade stora bitar, hacka löken, fetaosten delas i inte allt för små tärningar
När jag stod och tittade på carpaccion så såg jag även ett paket med bresaola. Har nog aldrig ätit det förut, men det påminner väldigt mycket om parmaskinka
Första gången jag åt carpaccio, var på Rånäs Slott för ungefär ett år sedan. Det var verkligen grymt gott, skulle nog kunna säga en utav dom godaste matupplevelserna jag haft när det gäller förrätt
Har bestämt mig för att baka en Folkets Bröllopstårta, utan fusk och E-nummer. Men Sébastien Boudet har haft några inlägg om Folkets Bröllopstårta på sin blogg och jag frågade i en kommentar om han hade ett bra recept och det hade han
Butiker i Stockholm, Trosa och på nätet med kvalitetschoklad och lakrits från hela världen. Tyrkisk peper som har blivit Turkisk peppar med hela svenska folket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.