Börjar med recept på småplocket. Skala och dela äggen. 50g färskost tex Philadelphia. Skär den i 1-2 cm breda skivor då den stelnat. 4 dl crème fraiche. 4 gelatinblad. 50g färskost tex Philadelphia. 4 dl crème fraiche. 4 gelatinblad vitpeppar
Lingonkola , 30-40 st 2 dl frysta lingon 1 ½ dl vispgrädde 2 ½ dl strösocker 1 msk ljus sirap Klä en form, 20x20 cm, med bakplåtspapper. Låt koka på medelvärme tills kolan håller 125°. Ställ i kylen minst 4 timmar. 30-40 st
25-30 st. 1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl (4 1/2 dl motsvarar 270 g)1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. 4. 25-30 st. 4 1/2 dl vetemjöl. 4 1/2 dl m. 200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här
1400 g bredbar kräft- eller räkost. 1600 g spättafilé (eller annan plattfisk) 400 g bredbar kräft- eller räkost 2 dl vispgrädde 250 g lättcreméfraiche salt peppar 2 dillknippor 1 knippe färsk sparris kräftstjärtar potatis Grönsaker till salladSkala och koka potatisen. Gratinera i 200-225 grader under 30 minuter tills fisken har den rätta färgen
Gratinera i 200-225 grader under 30 minuter tills fisken har den rätta färgen. 400 g bredbar kräft- eller räkost. 600 g spättafilé (eller annan plattfisk) 400 g bredbar kräft- eller räkost 2 dl vispgrädde 250 g lättcreméfraiche salt peppar 2 dillknippor 1 knippe färsk sparris kräftstjärtar potatis Grönsaker till sallad
DelaFacebookTwitterE-postGoogleSkriv utLinkedInTumblrPinterestRedditGillaGilla Laddar. Skär varje mussla i fyra delar och blanda dem med avokadon och chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.